Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Calculator / werkvoorbereider installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102975

Over de functie

Ben je resultaatgericht en communicatief vaardig? En ben je toe aan de volgende stap in je carrière als werkvoorbereider/calculator? Dan is deze vacature in de omgeving van Spijk jou wellicht op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider/calculator draag je de verantwoordelijkheid voor de voortgang van verschillende projecten binnen de elektrotechniek en werktuigbouw. Hierbij weet jij het overzicht te bewaren en een haalbare planning te maken. Door jouw commerciële en communicatieve vaardigheden weet jij de doelstellingen te behalen en daarbij klanten goed te adviseren en te woord te staan. Binnen deze rol zal je zowel zelfstandig werken als binnen een teamverband. Binnen de projecten geef je leiding aan een groep monteurs. Daarnaast stel je offertes op en handel je de administratie af.

Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn, waarbij het belangrijk is dat je flexibel inzetbaar bent.

Waar ga je werken?
Het bedrijf is een installatiebedrijf dat gevestigd is in de omgeving van Spijk. Het verzorgt de elektra -, gas -, water – en cv installaties voor onder andere particulieren en de woningbouw. Totaal werken er rond de twintig medewerkers.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo 4 diploma richting (elektro)techniek
> je bent in het bezit van een VCA certificaat
> je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je kan goed overweg met het Office pakket en Instaloffice

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan zien wij graag jouw cv en motivatie tegemoet. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie op via het telefoonnummer 050 206 00 91.

Op zoek naar een andere functie binnen de techniek? Abiant is doorlopend op zoek naar technisch talent! Dus neem vooral een kijkje op https://www.abiant.nl/119621/techniek.html

Deel deze pagina via