Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102823

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur landbouwmechanisatie die op zoek is naar leuke collega's? Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou.

Als monteur landbouwmechanisatie werk je aan diverse landbouwvoertuigen en zorg je dat deze in goede staat van onderhoud verkeren. Je pleegt alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de werkplaats of op locatie. Hierbij kun je denken aan het afleveringsklaar maken van machines, uitleveren van onderdelen, verhelpen van storingen, installeren van gps-systemen. Daarnaast onderhoud je contacten met leveranciers en klanten en draagt zorg voor een goed georganiseerd magazijn en werkplaats.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in zowel de veehouderij als akkerbouwtechniek. De monteurs worden constant bijgeschoold naar de nieuwste technieken.

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat die over een afgeronde opleiding mbo werktuigbouwkunde of mechatronica of landbouwmechanisatie en relevante werkervaring beschikt. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen
> je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
> je bent stressbestendig
> je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling
> je beheerst in de basis de Duitse taal.
> je bent in het bezit van rijbewijs B en woon je bij voorkeur in de omgeving van Leek.

Het beteft een afwisselende, fulltime functie waarbij een contract voor lange duur tot de mogelijkheden behoort.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben jij de kandidaat die aan dit profiel voldoet? Reageer dan snel.

Deel deze pagina via