Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102825

Over de functie

Wil jij worden opgeleid tot een zelfstandig werkende werkvoorbereider, calculator? Lees dan snel verder en wordt enthousiast.

Als werkvoorbereider, calculator ben jij dagelijks bezig met het voorbereiden en begeleiden van projecten. Je houdt daarbij rekening met onder andere montagemogelijkheden en levertijden. Daarnaast draag je mede zorg voor een juiste administratie en verzorg je voor- en nacalculaties. Je bent het aanspreekpunt voor collega's, klanten, onderaannemers en leveranciers.

Tijdens het inwerkproces neemt een mentor je bij de hand zodat je de fijne kneepjes van het vak worden bijgebracht. Je zult tijdens dit inwerktraject ook meewerken in de productiehal. Door het proces te beleven, krijg je inzicht wat je mee kunt nemen in je werk als werkvoorbereider, calculator.

Onze opdrachtgever is producent van betonnen bouwelementen voor tal van toepassingen. Dankzij de grote kennis en ervaring, in combinatie met innovatief werken en denken en een grote mate van efficiency is onze opdrachtgever een toonaangevende partner voor architecten en aannemers in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

Wij vragen:
> een afgeronde mbo-opleiding richting werkvoorbereiding, calculatie, mts of hts bouwkunde
> een leergierige instelling
> kennis van MS-office en bij voorkeur kunnen werken met Autocad, Revit
> inzicht in processen
> organisatorisch vermogen

Bij voorkeur heb je ervaring als werkvoorbereider, calculator bij een bouwbedrijf.

Het betreft een afwisselende, fulltime functie met toekomstperspectief. Overname door onze opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit profiel? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Deel deze pagina via