Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Technisch inkoper

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103033

Over de functie

Ben jij communicatief sterk en heb je daarnaast technisch inzicht? En ben je op zoek naar een functie als inkoper in een internationale omgeving? Wij zijn op zoek naar een technisch inkoper in de omgeving van Assen.

Wat ga je doen?
Je functie is drieledig; je houdt je bezig met de inkoop, logistiek en administratie. Je maakt inkooporders in het ERP-systeem aan en volgt deze ook op, kortom je zorgt ervoor dat deze materialen tijdig beschikbaar zijn. Je bewaakt het contact en contracten met bestaande leveranciers en je zorgt ervoor dat dit proces geborgd wordt. Daarnaast leg je contact met mogelijke nieuwe leveranciers en vraag je offertes aan. Verder handel je facturen af die niet voldoen aan de gestelde voorwaarden. Wanneer het gaat om het logistieke proces krijg je de ruimte procesverbeteringsvoorstellen te initiëren, testen en ook te implementeren. Evenals het initiëren, coördineren, analyseren en rapporteren van inventarisaties en materiaalstromen. Indien nodig ondersteun je in de uitvoering van operationele logistieke taken. Tot slot vallen onder het administratieve deel het vastleggen van relevante informatie in het ERP-systeem en het verzorgen van verschillende managementrapportages.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting logistiek of werktuigbouw afgerond
> je bent in het bezit van NEVI 1 (NEVI 2 is een pre)
> de talen Nederlands, Engels en Duits zijn voor jou zowel in woord als schrift geen probleem
> je hebt kennis van ERP systemen
> je hebt kennis van inkoop en supply chain management
> je bent in staat om tekeningen te lezen en hebt daarbij enige kennis van werkstoffen

En verder beschik je over goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en kun je goed plannen en organiseren.

Het gaat om een functie voor langere tijd, waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgever biedt verschillende unieke projecten met veel afwisseling, zeer goede arbeidsvoorwaarden en een mooi team van enthousiaste collega’s.

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan gelijk online! Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie via wervingenselectie@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via