Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Senior accountmanager

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102877

Over de functie

Voor onze vestiging in Groningen zoeken wij per direct een senior accountmanager. Ben jij die veelzijdige en doortastende persoonlijkheid die wij zoeken? Dan ben jij iemand die in kansen denkt en graag op meerdere speelvelden tegelijk speelt. Dan kun jij op empathische en resultaatgerichte wijze ons kleurrijke opdrachtgeverspallet beheren en bedienen. Herken jij jezelf in deze eerste alinea? Dan ben je door naar de tweede.

Het betreft een stevige commerciële functie die jij, in ‘coachende samenspraak’ met de vestigingsleider, op doordachte wijze invulling dient te geven. Als jij jouw visie, werkwijze en ideeën over marktbenadering weet te vertalen naar een doordacht jaarplan met persoonlijk signatuur, dan is ook onze interesse gewekt en kun jij weer verder lezen.

Want dat jij taalvaardig bent en een sterk cijfermatig inzicht hebt, dat jij contactueel onderscheidend bent, klantbehoeftes kunt bovenhalen en dat jij daar vervolgens geoliede maatwerkoffertes bij kunt schrijven….dat is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Schouder aan schouder
Als je gaat voor deze baan, dan betreed jij oprecht een onvervalst dynamische omgeving. Dan stap jij in de afwisselende uitzendbranche, maar vooral in een energiek en zelfsturend team van nuchtere, probleemoplossende team-players. Een bonte mix van no-nonsense persoonlijkheden uit ‘Stad en Ommeland’. Dyane, Marjolijn, Nick, Pascal en Jaap die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou! Een team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en nieuwe ideeën, maar ook voor humor. Binnen dit hechte team is eerlijke en rechtstreekse communicatie een vereiste en de geroemde spirit, teamgeest en humor wordt op gezonde wijze bewaakt.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Bij Abiant krijg jij een werkplek in een groeiende en kleurrijke organisatie. De aanstelling is voorlopig voor één jaar, maar bij gebleken geschiktheid en een positieve ontwikkeling van de markt, zal het dienstverband worden voortgezet. Jij krijgt een prima, boven marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en verleden. Naast dit basissalaris kent Abiant Uitzendgroep een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: winstuitkering, bovengemiddeld aantal vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden en een auto van de zaak.

Als bovenstaande profiel jou als no-nonsense teamplayer aanspreekt en als jij jezelf al ziet rondstappen in de hierboven geschetste praktijk en de acht branches waarin wij actief zijn, lees dan nog wel even waarom wij denken dat Abiant inmiddels de grootste regionale uitzendorganisatie van het Noorden is geworden.

Abiant Uitzendgroep
Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, met elf kantoren in Groningen, Friesland en Drenthe. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen, maar als collectief. Wij zijn er voor al onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze uitzendmedewerkers en gaan voor de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en daadkrachtige en immer realistische werkwijze. Opdrachtgevers kunnen op ons bouwen en kiezen voor Abiant vanwege onze mensen en de geleverde kwaliteit, ons complete dienstenaanbod en onze uitstekende (24-uurs) bereikbaarheid. Onze ruim tweeduizend uitzendmedewerkers werken graag voor Abiant. Omdat wij goed werkgeverschap vertalen in eerlijke, correct en stipte beloning, maar vooral in oprechte aandacht en goed en persoonlijk contact.

Interesse?
Wil jij liever vandaag dan morgen kennismaken met Abiant in Groningen en weet jij volstrekt helder aan te geven wat jij ons als mens en accountmanager te bieden hebt? Vertaal dit dan in een aansprekend schrijven en mail deze met cv voor 15 januari 2018, o.v.v. vacaturenummer 17/14 naar sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Brigitte Gijzen. Of neem gerust rechtstreeks contact op met Jaap Meijer, vestigingsleider (050 549 28 40).

Deel deze pagina via