Vacature: Bedrijfswagentechnicus

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veendam
  • Rijbewijs CE
  • Vacaturenummer 103049

Over de functie

Heb jij al enige ervaring als bedrijfswagentechnicus en ben je op zoek naar de volgende uitdaging? Omschrijven de woorden betrokken, klantgericht en zelfstandig jou als persoon? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat om als bedrijfswagentechnicus aan de slag te gaan in de omgeving van Veendam.

Wat ga je doen?
In deze functie voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit aan verschillende voertuigen binnen het wagenpark. Van vrachtwagens tot heftrucks en van aanhangers tot vuilniswagens. Je stelt zelf diagnoses op en gaat actief bezig met de werkzaamheden die hieruit voortvloeien. Hierbij kan je denken aan het lassen van staal, carrosseriebouw en hydrauliek. Ook voer je onderhoudsschema’s uit. En help je mee met veelvoorkomende werkzaamheden op de werkplaats, zoals constructiewerk. Tot slot zie jij het als een uitdaging om storingen te detecteren en op te lossen.

Wanneer je in het bezit bent van rijbewijs B(E) en C(E) hebt is dat mooi meegenomen, maar dit is geen harde eis.

Waar ga je werken?
Het bedrijf is een grote speler binnen de afvalbranche. Je komt te werken binnen een enthousiast team van professionals op een moderne werkplek met de benodigde materialen en apparatuur. Verder is er ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel intern als extern.

Het gaat om een fulltime functie (45 uur per week) voor de langere termijn. Daarnaast ben je bereid om mee te draaien in de stand-by diensten. Bij wederzijds goed bevallen behoort een vast contract op termijn tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je hebt werkervaring als monteur van vrachtwagens en/of bedrijfswagens
> bij voorkeur heb je de opleiding eerste bedrijfswagentechnicus afgerond
> je kan zowel zelfstandig als binnen een team goed functioneren

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan online. Wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda via infoscheemda@abiant.nl of op het nummer 0597 59 11 15.

Deel deze pagina via