Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Bloemist

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103052

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis tussen de bloemen? Heb je ervaring als bloembinder en kan jij de mooiste creaties maken? Ben jij ervaren in het maken van bruids- en rouwboeketten? Dan ben jij de bloemist die wij zoeken!

Voor een bloemenwinkel in de omgeving van provincie Noord Groningen zoeken we met ingang van 1 februari een ervaren bloemist.

Als bloemist adviseer je klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd netjes en verzorgd uit ziet. Met jouw ervaring in de bloemenbranche maak jij de meest prachtige creaties voor de klant. Je maakt veel trouw- en rouwboeketten. Je weet de klant op een persoonlijke en klantvriendelijke manier te benaderen. Je luistert goed naar de wensen van de klant en zorgt ervoor dat de klant met een glimlach de winkel verlaat.

Functie-eisen

>ruime ervaring in het maken van bruids- en rouwboeketten
>ervaring in een bloemenwinkel
>goede communicatieve vaardigheden

We bieden je een contract aan voor langere tijd voor 20 uur in de week. Hierbij werk je een week 2 dagen en de andere week 3 dagen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en heb jij ervaring als bloembinder? Neem dan contact op met Abiant Spijk, telefoonnummer 0596 59 22 22 of stuur een email naar infospijk@abiant.nl.

Deel deze pagina via