Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: leerling voeger

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102861

Over de functie

Ben je leergierig, enthousiast en een aanpakker? En wil je al werkend het vak van gevelrenovatie leren? Dan zoeken we jou!

Als leerling voeger leer je gevels te renoveren. Dit doe je door eerst oud voegwerk te verwijderen met behulp van een hak/breekhamer en een slijptol. Wanneer je het hakken goed beheerst, leer je na verloop van tijd ook voegen. Samen met een ervaren collega ga je aan de slag om dit vak goed onder de knie te krijgen. Na verloop van tijd kun je doorgroeien en de functie zelfstandig uitvoeren.

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud & renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking.
Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.
Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-schoonmaak dat passend is bij jouw opleiding en ervaring.
Het betreft een fulltime functie voor een langere periode, bij tevredenheid van beide kanten is er zelfs een mogelijkheid tot een jaarcontract.

Functie-eisen

> je bent minimaal in het bezit van een VMBO diploma
> een MBO diploma in de richting van specialistische reiniging is een pré
> je bent in het bezit van een VCA diploma of bent bereid dit binnen 3 maanden te halen
> je hebt geen hoogtevrees
> je bent fulltime voor langere periode beschikbaar

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Abiant Joure, telefoonnummer 0513 22 70 00 of solliciteer via de website.

Deel deze pagina via