Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Machinist minikraan

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103076

Over de functie

Ben jij een ervaren machinist minikraan en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als minikraanmachinist bestaan de werkzaamheden onder andere uit het graven van sleuven ten behoeve van grondwerkzaamheden (o.a. rioleringen, gas- en olieleidingen) en voorbereidende werkzaamheden voor de straatmakers. Tevens kan het voorkomen dat je andere werkzaamheden verricht zoals op een trekker of in het grondwerk. Je werkt hierbij nauw samen met een grondwerker.

Voor diverse opdrachtgevers in het Westerkwartier, Marne-gebied (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld zoeken wij doorlopend ervaren kraanmachinisten op zowel mini-, midi-, mobiele en rupskraan. Onze opdrachtgevers zijn zowel actief in de grond-, weg en waterbouw als in het loonwerk.

Functie-eisen

Wij vragen aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist. Je beschikt daarbij over voortschrijdend inzicht, werkt nauwkeurig, bent communicatief vaardig en beschikt tevens over een flexibele instelling. Je bent daarnaast in het bezit van een geldig VCA-certificaat en rijbewijs B(E). Uiteraard ben je bereid om ook andere (bijbehorende) werkzaamheden uit te voeren.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben jij die ervaren machinist, dan komen wij graag in contact met jou!

Deel deze pagina via