Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Monteur klimaatinstallaties

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102938

Over de functie

Op zoek naar een baan als monteur klimaatinstallaties? Ben jij daarnaast klantvriendelijk en oplossingsgericht? Voor Blygold in Beilen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven monteur voor de klimaatbeheersing in diverse gebouwen.

Waar staat Blygold voor?
Blygold Nederland ondersteunt bedrijven en overheden bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik.

Blygold is al jaren marktleider op het gebied van water- en luchtkwaliteit. Als specialist in het meten, reinigen, conserveren en renoveren van water- en luchtsystemen, houden wij ons dagelijks bezig met de ontwikkeling en verkoop van producten en diensten op dit gebied. Daarbij onderscheidt Blygold zich door haar innovatieve karakter. Ondersteund door haar eigen Research & Development (en Blygold laboratorium B.V.), realiseert Blygold de meest vernieuwende - en optimaal effectieve - inzichten en adviezen op dit gebied. Deze innovatieve “drive” creëert voor klanten en relaties een unieke toegevoegde waarde en zorgt ervoor dat samenwerken met Blygold vaak een duurzaam karakter heeft.

Wat ga je doen?
Als monteur klimaatinstallaties werk je aan diverse klimaatinstallaties op het gebied van water en lucht. Je ziet uitdaging in het verrichten van de nodige werkzaamheden, zodat de apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Hierbij moet je denken aan reiniging, desinfectie of renovatie van de klimaatinstallatie. Daarbij houd je er wel rekening mee dat de opdrachten tijdig worden gerealiseerd. Je werkgebied ligt voornamelijk in de noordelijke provincies.

Binnen deze uitdagende baan:
> verricht je werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en montage aan bestaande of nieuwe klimaatinstallaties
> voer je test- en inbedrijfstellingswerkzaamheden uit bij bestaande of nieuwe installaties
> verricht je constructiewerkzaamheden op locatie

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in het bezit van een mbo-diploma richting installatietechniek of elektrotechniek
> je hebt bij voorkeur werkervaring in de installatietechniek
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent woonachtig in een straal van maximaal 50 km van Beilen

Bij goed bevallen behoort een vast contract op termijn bij de mogelijkheden. Blygold biedt een prettige werksfeer in enthousiaste teams en voldoende uitdaging onder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij geknipt voor deze functie als monteur klimaatinstallaties? Solliciteer dan online. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via infobeilen@abiant.nl of op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Blygold

Deel deze pagina via