Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Allround hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102304

Over de functie

Hou jij van werken in de buitenlucht? Creëer je graag plekken waar mensen kunnen genieten en tot rust komen? Dan ben je als allround hovenier bij Abiant aan het juiste adres.

Als allround hovenier ben je alleen of samen met één of meerdere collega's verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en instellingen. Je voert daarbij alle werkzaamheden uiterst zorgvuldig en met oog voor detail uit.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in het Westerkwartier en de Marne (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe) en variëren in omvang en soort bedrijf.

Functie-eisen

Wij vragen aantoonbare werkervaring als hovenier met een klantvriendelijke en klantbewuste instelling. Je bent communicatief vaardig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent daarnaast in het bezit van een geldig VCA certificaat, rijbewijs B(E) en eigen vervoer.

Het betreft een fulltime functie voor langere duur waarbij een contract tot de mogelijkheden behoort. Beloning vindt plaats op basis van ervaring en de cao hoveniers.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben jij de kandidaat die we zoeken? Dan komen we graag in contact met jou.

Deel deze pagina via