Vacature: Leerling timmerman modelmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs BE
  • Vacaturenummer 103138

Over de functie

Heb jij onlangs een studie richting bouwkunde of timmerman afgerond? Of volg je op dit moment nog een BBL opleiding? Dan hebben wij een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden in de aanbieding!

Voor een bedrijf in Noord-Nederland die gespecialiseerd is in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk zijn wij op zoek naar een leerling modelmaker timmerman. Binnen het bedrijf word je opgeleid, enige ervaring als timmerman is hierbij wel noodzakelijk.

Als leerling modelmaker timmerman leer je hoe je betonmallen voor trappen en balkons moet maken. Je leert om vanaf tekening een mal in spiegelbeeld te maken. De mallen moeten zo nauwkeurig mogelijk gemaakt worden zodat er daarna een goed eindproduct van beton kan worden gemaakt. Enig technisch inzicht is dan ook van belang om de tekeningen te leren lezen.

Functie-eisen

> je bent bezig met een opleiding richting timmerman of bouwkunde of hebt deze reeds afgerond
> je werkt erg nauwkeurig
> je hebt technisch inzicht

Wij bieden jou een baan aan voor 40 uur in de week voor langere tijd met veel doorgroeimogelijkheden. Ben jij die leerling modelmaker timmerman die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Je kan voor vragen of meer informatie terecht bij Abiant Spijk via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via