Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102980

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur landbouwmechanisatie die op zoek is naar leuke collega's? Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou.

Als monteur landbouwmechanisatie werk je aan diverse landbouwvoertuigen en zorg je dat deze in goede staat van onderhoud verkeren. Je pleegt alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de werkplaats of op locatie. Hierbij kun je denken aan het onderhouden en repareren van machines, verhelpen van storingen en bijvoorbeeld installeren van GPS-systemen. Daarnaast draag je zorg voor een goed georganiseerd magazijn en werkplaats.

Onze opdrachtgever is een loonbedrijf wat voornamelijk actief is in de gww-sector.

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat die over een afgeronde opleiding mbo werktuigbouwkunde of mechatronica of landbouwmechanisatie en relevante werkervaring beschikt. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent stressbestendig en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B(E) en woon je bij voorkeur in de omgeving van Leek.

Het betreft een afwisselende, fulltime functie waarbij een contract voor lange duur tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de monteur landbouwmechanisatie die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via