Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Leerling schilder modelmakerij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs BE
  • Vacaturenummer 103145

Over de functie

Schilderen, plamuren en lakken. Zijn dat werkzaamheden waar jij je graag mee bezig wilt houden? Dan is de functie leerling schilder modelmaker iets voor jou!

Voor een bedrijf in Noord-Nederland die gespecialiseerd is in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk zijn we op zoek naar een leerling schilder modelmakerij.
Het bedrijf beschikt over twee grote productieruimtes waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt.

Als leerling schilder modelmaker wordt je binnen het bedrijf opgeleid. Je gaat je bezig houden met het afwerken van de bekistingen zodat daarna het beton gestort kan worden.
Het is belangrijk dat dit netjes en accuraat gebeurd. Je hebt daar inzicht voor en daarnaast heb je al ervaring met plamuren en lakken. Ook ben je leergierig en wil je graag de kneepjes van het vak leren.

Functie-eisen

>mbo niveau 2 afgerond
>ervaring met schilderen, plamuren en lakken
>leergierig

Wij bieden jou een fulltime functie aan met veel doorgroeimogelijkheden. De baan is voor een langere periode en het salaris ligt rond de 1700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben jij die enthousiaste leergierige leerling schilder die wij zoeken? Neem dan zo snel mogelijk contact met Abiant Spijk op, telefoonnummer 0596 59 22 22 of solliciteer direct via de website.

Deel deze pagina via