Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Inkoper

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103156

Over de functie

Voor een toonaangevende technische dienstverlener in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar een technisch Inkoper. Als marktleider zet onze opdrachtgever met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.

Over de functie
Als Inkoper bij onze opdrachtgever heb je afwisselend te maken met operationele en tactische inkoopactiviteiten. Hierbij is het doel om de focus vooral op tactische aspecten van inkoop te richten om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de resultaten. Je koopt technische materialen en diensten in en bent onderdeel van het inkoopteam. Je bent een teamspeler en bent een sterke relatiebouwer, zo ga je ook met regelmaat andere vestigingen in de regio bezoeken.

Functie-eisen

> je beschikt bij voorkeur over een afgeronde hbo-opleiding in een relevante studierichting
> je bent analytisch, hebt inmiddels een aantal jaren ervaring als inkoper in een technische omgeving en beschikt over een afgeronde inkoopopleiding.
> ervaring met SAP is een pre

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature als inkoper? Solliciteer dan gelijk online! Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Abiant Werving en selectie via wervingenselectie@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via