Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Management Assistent

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103157

Over de functie

Voor een innovatieve, internationale opdrachtgever in de omgeving van Groningen in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een management assistent.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor coördinerende, secretariële en administratieve werkzaamheden in een internationaal team. Het betreft een tijdelijk functie voor 24 uur tot begin augustus. Het betreft een zeer dynamische en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is en waarbij het werken in hecht teamverband belangrijk is. Als management assistent verzorg je het agendabeheer en plan je binnen- en buitenlandse vergaderingen. Bij de vergaderingen op het kantoor in Nederland notuleer je zelf in het Nederlands of in het Engels. Je beheert voortgang van projecten en bewaakt deadlines.

Er wordt er een beroep gedaan op je organisatietalent als het gaat om het regelen van zakenreizen inclusief de bijbehorende hotels, visa en autohuur en het organiseren van nationale in internationale evenementen. Je bent hierin proactief en komt zelf met initiatieven. Verder ben je verantwoordelijk voor het aannemen van telefoon en het afhandelen van nationale en internationale correspondentie en email.

Functie-eisen

> je beschikt over hbo werk- en denkniveau
> je hebt ervaring in een vergelijkbare functie
> je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
> je hebt kennis van en affiniteit met de agrarische sector
> je bent initiatiefrijk en beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden
> je bent stressbestendig en je kunt goed prioriteiten stellen

Spreekt deze vacature als management assistent jou aan? Solliciteer dan gelijk online! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie via wervingenselectie@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via