Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Allround hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Sneek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103168

Over de functie

Heb jij groene vingers, werk je klantgericht én ben je in staat om vanaf een tekening een tuin aan te leggen? Heb je daarnaast ervaring als hovenier en beschik je over voldoende plantenkennis? Dan spreekt deze vacature je vast aan.

Voor een opdrachtgever zoeken wij een allround hovenier. Als allround hovenier bestaan jouw werkzaamheden uit het aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenkring en de dagelijkse planning. Als allround hovenier ben je veel in contact met klanten en daarom is het belangrijk dat je klantgericht en ook klantbewust bent.

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met 17 vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de vestiging in Sneek zijn wij op zoek naar allround hoveniers die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor het de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid is het werk voor het hele seizoen.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding groen
> je beschikt over goede sociale vaardigheden
> je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
> je bent in het bezit van rijbewijs B, als pre ook E
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Neem dan contact op met Abiant Joure 0513 22 77 00

Over het bedrijf


Deel deze pagina via