Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103177

Over de functie

Hou jij van werken in de buitenlucht. Heb jij groene vingers en weet jij hoe je vanaf een tekening een perfecte tuin kan aanleggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een hoveniersbedrijf in het noorden van provincie Groningen zijn we op zoek naar een ervaren hovenier. Je kan goed tekeningen lezen en je bent inventief. Daarnaast ben je creatief en een manusje van alles. Jij draait je hand niet om voor wat timmerwerkzaamheden en tegels leggen. Jij weet overal wel wat van te maken en hebt passie voor het werk.

Je komt te werken bij een middelgroot bedrijf die zich bezig houdt met de tuinaanleg voor particulieren en bedrijven. Je werkt naar aanleiding van een ontwerp. Naast de aanleg doe je ook de onderhoud van tuinen. Je maakt de bestrating schoon, je scheert de hagen, maakt de plantenborders op orde. Je snoeit de bomen, heesters en fruitbomen. Je komt te werken in een team van 7 man. Wij bieden je een fulltime functie aan voor 40 uur in de week voor langere tijd.

Functie-eisen

>minimaal een mbo-diploma niveau 3 richting groen
>je bent in het bezig van rijbewijs B, E is een pre
>je bent in het bezit van een geldig vca-certificaat

Wil jij graag via ons als hovenier aan de slag neem dan voor meer informatie contact op met Abiant Spijk, telefoonnummer 0596 59 22 22 of stuur een mail naar infospijk@abiant.nl.

Deel deze pagina via