Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Medewerker receptie (12-20 uur)

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103184

Over de functie

Voor Euro Kartracing & Bowling Groningen zijn wij op zoek naar flexibele en enthousiaste receptie medewerkers die tussen de 12-20 uur per week beschikbaar zijn.
Kartracing & Bowling Groningen is dé plaats voor (race)plezier voor jong en oud en bieden iedereen een sensationeel kart- en bowl plezier met de nieuwste materialen in een sfeervolle ambiance.

Het bedrijf is 7 dagen per week geopend waarvan je gemiddeld 2 á 3 diensten per week wordt ingepland. Je moet dus bereid zijn om op wisselende tijden, voornamelijk 's avonds en in het weekend, te willen werken. Het rooster is 1 á 2 weken van tevoren bekend.

De werktijden en -dagen zullen vallen tussen:
> maandag en dinsdag 17.00 - 00.00 uur
> woensdag t/m zondag 12.00 - 00.00 uur

Aangezien de openingstijden van de kartbaan voornamelijk 's avonds en in het weekend zijn, is het van belang dat je op deze tijden/dagen flexibel inzetbaar bent.

Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische omgeving die ook uitstekend als bijbaan te combineren is met studie.

Functie-eisen

> jij hebt minimaal mbo niveau 4 werk-/denkniveau
> jij bent administratief goed onderlegd
> jij bent representatief en servicegericht
> jij bent langer dan 6 maanden beschikbaar
> jij bent woonachtig binnen een straal van 10 km van de stad Groningen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 54 92 840 of per mail infogroningen@abiant.nl

Deel deze pagina via