Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Meewerkend voorman hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103199

Over de functie

Op zoek naar een functie waarbij je jouw passie voor groen kan combineren met een leidinggevende rol? Zoek dan niet verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Scheemda zoeken wij een meewerkend voorman hovenier.

Als meewerkend voorman zorg je voor de dagelijkse aansturing van je team. Je bent sociaal ingesteld en hebt een flexibele werkhouding. Je bent in staat om vanaf een tekening, dan wel beplantingsplan het werk te kunnen uitvoeren. Het spreekt voor zich dat je over een goede plantenkennis beschikt. Je beheerst alle facetten binnen de tuinaanleg. Daarnaast ben je in staat eenvoudige projectadministratie bij te houden.

Onze opdrachtgever beschikt over een team van ongeveer 30 werknemers, waarvan iedere medewerker gespecialiseerd is in hun vakgebied. De werkzaamheden verschillen van hovenier tot kraanmachinist. Kortom: er wordt gewerkt met een team van enthousiaste vakmensen.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een afgeronde Hoveniersopleiding mbo-3 niveau
> je hebt aantoonbare ervaring als leidinggevende in de tuinaanleg
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B (E is een pre) en eigen vervoer
> je bent bij voorkeur in het bezit van een BHV certificaat en een spuitlicentie

Spreekt deze vacature van meewerkend voorman hovenier jou aan? Solliciteer dan gelijk! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via