Vacature: Allround stratenmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 103197

Over de functie

Ben jij die goede, betrouwbare en gemotiveerde stratenmaker waar wij naar zoeken? Wil jij (weer) aan de slag als stratenmaker en heb je leidinggevende kwaliteiten? Dan komen we graag met jou in contact.

Als allround stratenmaker ben jij het aanspreekpunt voor zowel de klant als de projectleider. Je bent verantwoordelijk voor je eigen materiaal. Je bent sociaal en in staat jouw collega’s aan te sturen. Tevens draag je zelf je steentje bij in de aanleg van het straatwerk en kun je het werk uitvoeren naar aanleiding van de aangeleverde tekeningen. We verwachten van jou dat je het oude straatwerk kunt uitbreken, zelfstandig kan uitzetten, het materiaal op maat kunt maken en putten en banden kunt plaatsen.

Onze opdrachtgever beschikt over een team van ongeveer 30 werknemers, waarvan iedere medewerker gespecialiseerd is in hun vakgebied. De werkzaamheden verschillen van hovenier tot kraanmachinist. Kortom: er wordt gewerkt met een team van enthousiaste vakmensen.

Functie-eisen

Het betreft een fulltime functie. Bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheid.

Interesse in deze functie met groeimogelijkheden? Reageer dan nu! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via