Vacature: Leerling gevelbehandelaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Heerenveen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103213

Over de functie

Houd je van afwisselend en in de buitenlucht werken, ben je een aanpakker en wil jij het vak gevelrenovatie leren? Dan zoeken we jou!

Als leerling gevelbehandelaar leer je gevels te herstellen en renoveren. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude voegen, het reinigen van de gevel en het aanbrengen van nieuwe voegen en coatings. Samen met een ervaren gevelbehandelaar ga je dagelijks op pad, in het begin ga je de gevelbehandelaar assisteren bij de klussen maar na verloop van tijd kun je doorgroeien en de functie zelfstandig uitvoeren. Een ervaren gevelbehandelaar zal jou intern opleiden.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-afbouw dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen
> bereidheid tot het volgen van scholing
> je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent flexibel
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent woonachtig in de regio Heerenveen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Joure, telefoonnummer 0513 22 70 00 of per mail infojoure@abiant.nl.

Deel deze pagina via