Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102927

Over de functie

Heb jij kennis van elektrotechniek? Zet jij daarnaast de klant op 1 en ga je daarbij altijd voor het allerbeste resultaat? Denk jij in commerciële kansen en combineer je dat met gevoel voor optimale service en kwaliteit? Dan komen wij graag met jou in contact.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Noord-Nederland en is gespecialiseerd in professionele apparatuur voor winkels, waaronder supermarktketens. Als commercieel medewerker binnendienst ben je de spil in een hecht en gedreven team. Je bent hét aanspreekpunt voor klanten, dealers en monteurs. Je adviseert ze op professionele wijze en zorgt voor een optimale service. Je neemt telefonische storingsmeldingen aan en weet deze accuraat af te handelen. Je staat regelmatig in contact met de klant en je plant daarbij indien nodig het onderhoud van de apparatuur. Daarnaast stel je offertes op voor reparatiewerkzaamheden en onderdelen en volg je deze op. Natuurlijk heb je hierbij ook oog voor commerciële kansen. Tot slot ontvang je regelmatig dealers op de vestiging voor het geven van productdemonstraties.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting elektrotechniek
> je bent communicatief vaardig en hebt oog voor service
> je kunt zelfstandig werken, maar bent ook gedreven om als team succes te behalen
> je bent bereid om mee te draaien in het rooster voor storingsdiensten
> je hebt kennis van de Duitse en Engelse taal

Wij bieden je een afwisselende en veelzijdige baan in een gedreven en gezellige team van zes collega’s. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling. Heb je vragen of wil je meer weten dan kun je contact opnemen met de afdeling werving & selectie op het telefoonnummer 050 2060091.

Deel deze pagina via