Vacature: Inbedrijfsteller beveiligingstechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 102782

Over de functie

In de functie van inbedrijfsteller beveiligingstechniek draag je zorg voor finale afronding van de programmering van een beveiligingssysteem.

Je bent enerzijds verantwoordelijk voor een goede programmering en anderzijds voor een goede oplevering conform de geldende normen en voorschriften. Tijdens de uitvoering ben je in staat een uitvoerend team te begeleiden en voor de knelpunten een toegestane oplossing te bieden. Na afronding geef je de gebruiker een uitleg van het betreffende systeem.

Daarnaast verricht je onderhouds- en servicewerkzaamheden aan gecertificeerde beveiligingsinstallaties. Je draait eens per 8 weken storingsdienst.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan het werk kunt als inbedrijfsteller beveiligingstechniek word je omringd door ambitieuze collega's die als een hecht team samenwerken.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde mbo / mbo+ opleiding in de richting van elektrotechniek / electronica, bij voorkeur aangevuld met branchegerichte cursussen. Je beschikt over communicatieve vaardigheden, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en neemt daarbij de nodige verantwoordelijkheden op je. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en bereid mee te draaien in de storingsdienst.

Het betreft een fulltime functie met toekomstperspectief. Overname door onze opdrachtgever behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het gestelde profiel? Reageer dan snel!

Over het bedrijf


Deel deze pagina via