Vacature: Servicemonteur beveiligingstechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102777

Over de functie

Vind jij jouw uitdaging in het leren en begrijpen van nieuwe technieken binnen de beveiligingsbranche? Wij zoeken een servicemonteur beveiligingstechniek voor onze ambitieuse opdrachtgever. Wellicht ben jij dé kandidaat die we hiervoor zoeken.

In de functie van servicemonteur onderhoud je diverse soorten beveiligingsinstallaties zoals brandmeldinstallaties, inbraakdetectie en camerasystemen. Je draait samen met ambitieuse collega's circa eens per 8 weken storingsdienst.

Bij drukte assisteer je collega's met de inbedrijfstelling, oplevering en eventuele uitbreidingen.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag kunt als servicemonteur beveiligingstechniek wordt je omringd door ambitieuze collega's die als een hecht team samenwerken.

Functie-eisen

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde mbo / mbo+ opleiding richting elektrotechniek / elektronica aangevuld met branchegerichte cursussen.
Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig en teamverband werken en schroomt niet om ook buiten de eigen verantwoordelijkheden te werken. Daarnaast ben je bereid mee te draaien in de storingsdienst.

Ben jij wel een echte techneut maar zonder ervaring in de beveiligingstechniek en wil je dit vak wel graag leren, dan willen wij samen met onze opdrachtgever graag met jou de opleidingsmogelijkheden tot ervaren servicemonteur bespreken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk.

Over het bedrijf


Deel deze pagina via