Vacature: Werkplaatschef autobedrijf

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103235

Over de functie

Heb jij ervaring als werkplaatschef van een autobedrijf en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de buurt van Spijk zijn wij op zoek naar een werkplaatschef/1e auto technicus!

Wat ga je doen?
Als werkplaatschef is jouw hoofdtaak het aansturen en ondersteunen van de automonteurs. Je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, je signaleert problemen en weet ze op te lossen. Klanten kunnen bij jou terecht voor zowel reparaties als onderhoud, APK keuringen en advies. Daarnaast ben jij de schakel tussen klant en monteur die ervoor zorgt dat klanten tevreden de deur uit gaan. Door heldere communicatie en een goede samenwerking zorg je voor een prettige sfeer binnen het team.

Waar ga je werken?
Het gaat om een autobedrijf, waar klanten terecht kunnen voor alles rondom auto's. Voor het (ver)kopen, huren en leasen van auto's tot onderhoud, service en reparatie. Je komt terecht in een klein team met korte lijntjes en een informele sfeer. Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever (op termijn) tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting bijvoorbeeld 1e autotechnicus, aangevuld met specifieke en vereiste cursussen zoals APK-leermeester
> je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
> je bent een teamspeler en communicatief sterk

Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan direct online! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Spijk via infospijk@abiant.nl of op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze pagina via