Vacature: Tekenaar/werkvoorbereider E&W

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 102526

Over de functie

Ben jij op zoek naar een functie in de installatietechniek? Voor een innovatief bedrijf in Oost-Groningen zoeken wij een nieuwe collega!

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan uit het engineeren van projecten, het maken van planningen en deze invoeren in het software systeem. Verder maak je de tekeningen van eigen projecten en plaats je bestellingen van de benodigde materialen. Je geeft uitleg en informatie aan collega-monteurs en beantwoordt hun vragen. Je onderneemt proactief actie waar nodig, bijvoorbeeld bij het ondersteunen van projectleiders en wanneer je afwijkingen signaleert.

Waar ga je werken?
De opdrachtgever is een bedrijf binnen de installatietechniek, die in haar klantenportefeuille zowel zakelijke als particulieren klanten heeft. Binnen de functie van tekenaar/werkvoorbereider E&W werk je zelfstandig binnen een klein team. Daarnaast hecht het bedrijf waarde aan kennis van zaken, daarom investeren zij graag in de kennis en vaardigheden van hun personeel. Ofwel, je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de techniek.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo diploma, niveau 4 richting installatietechniek
> ervaring als tekenaar is een pre, maar zeker geen vereiste
> je bent in bezit van een VCA-certificaat
> kunnen werken met Stabicad is een pre
> kunnen calculeren met Syntess Atrium is een pre

Het gaat om een functie voor de langere termijn met kans op een vaste aanstelling.

Meer weten?
Ben jij na het lezen van deze vacature voor de functie tekenaar/werkvoorbereider E&W enthousiast geworden? Neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via