Vacature: Loonwerker akkerbouwbedrijf (Duitsland)

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Duitsland
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103236

Over de functie

Als ervaren loonwerker aan het werk in een heuvelachtig landschap in Duitsland? Het kan via Abiant.

Als loonwerker akkerbouwbedrijf verricht je de jaarlijks terugkerende werkzaamheden zoals ploegen, zaaien en oogsten van diverse akkerbouwgewassen. Veel land ligt in de heuvels en er wordt daarom veel gewerkt met zwaardere tractoren, combines, hakselaars en andere machines. Kleinschaling onderhoud van de machines behoort tevens tot jouw takenpakket.

Onze opdrachtgever heeft een gemengd bedrijf (akkerbouw en veehouderij) met 170 ha land waarvan 100 ha akkerbouw waar voornamelijk tarwe en maïs verbouwd wordt.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met eerdergenoemde werkzaamheden en daarbij is trekkerrijden voor jou een uitdaging. Je bent flexibel inzetbaar, stressbestendig en bent bereid tot overwerken in drukke periodes. Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat, rijbewijs T / B en eigen vervoer.

Het betreft een uitdagende fulltime functie waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Onze opdrachtgever stelt een bedrijfswoning beschikbaar waar jij alleen of samen met je partner / gezin kunt wonen.

Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Wil jij verhuizen naar en aan het werk in Duitsland, dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

Deel deze pagina via