Vacature: Machinaal houtbewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103256

Over de functie

Abiant is op zoek naar een machinaal houtbewerker CNC frezer/ trappenbouwer in de omgeving van Stadskanaal. Ben jij de persoon waar wij naar zoeken?

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het produceren van exclusieve trappen. Binnen het bedrijf worden deze gemaakt op een CNC gestuurde bovenfrees. Belangrijk is om hierbij rekening te houden met de wensen van de klanten. Verder draag je ook zorg voor het onderhoud van de machine, zoals het vervangen van snijgereedschap, smeren van de assen en het schoonhouden van de werkplek. De vaardigheden stressbestendig en het bewaren van overzicht zijn bij deze functie essentieel en omschrijven jou dan ook als geen ander.

Functie-eisen

> je hebt de mbo-opleiding machinaal houtbewerker succesvol afgerond
> je hebt werkervaring met hout en het CNC frezen
> je bent communicatief vaardig, enthousiast en zelfstandig

Passie voor hout is het belangrijkste. Of je nu een beroepsgerichte opleiding richting houtbewerking hebt afgerond of niet. Hetzelfde geldt voor werkervaring, beide zijn een pre. Het bedrijf staat ervoor open om een gemotiveerde kracht intern op te leiden en alle kneepjes van het vak te leren.

Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een vast contract op termijn tot de mogelijkheden behoort. Eventueel is een parttime functie ook bespreekbaar.

Ben jij de juiste persoon die graag aan de slag gaat als machinaal houtbewerker? Reageer dan gelijk! Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Abiant Stadskanaal via infostadskanaal@abaint.nl of op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze pagina via