Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Dak- en gevelreiniger

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103278

Over de functie

Hou jij er van om zelfstandig aan de slag te gaan en ben je daarnaast een harde werker? En ben je op zoek naar nieuwe baan als dak- en gevelreiniger in de omgeving van Stadskanaal? Dan is dit wellicht de ideale vacature voor jou!

Als dak- en gevelreiniger zorg je ervoor dat alle daken en gevels en weer netjes uit komen te zien. Hoe je dat doet? Je reinigt de daken met een hoge druk machine en de gevels met een aangepaste drukspuit, waarbij je rekening houdt met de veiligheidsvoorschriften. Wanneer de oppervlaktes gereinigd zijn, spoel je het dak, de gevels, de goten en het straatwerk ook nog goed na en leeg je deze. Tijdens het werk let je ook op de staat van de daken en gevels en kun je de klanten hierover informeren en adviseren.

Je gaat zelfstandig op pad naar zowel particulieren als zakelijke klanten door het hele land. Communicatieve vaardigheden zijn hierbij een belangrijk onderdeel en door jouw service- en klantgerichtheid geen enkel probleem. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op hoogte en hellende daken, dus je hebt geen hoogtevrees.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een rijbewijs B (E is een pre)
> in het bezit zijn van een VCA-certificaat is een pre
> je bent bereid om af en toe in de kost te gaan

Ben jij de juiste kandidaat? Reageer dan gelijk. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via