Vacature: Keurmeester(s) veldkeuringen pootaardappelen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen, Friesland, Flevoland en Noord-Holland
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103151

Over de functie

Voor verschillende regio’s in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar keurmeesters die zelfstandig veldkeuringen uit kunnen voeren. Heb jij hier ervaring mee? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als keurmeester voer je zelfstandig veldkeuringen uit aan de hand van het keuringsreglement en de instructies. Deze keuringsresultaten verwerk je in het systeem. Aan de hand van jouw observaties neem je keuringsbeslissingen en verstrek je informatie over de behandeling van ziekten en de wijze van opslag. Helder en duidelijk communiceren is belangrijk, omdat je ook in contact staat met klanten.

Wij zijn op zoek naar keurmeesters voor de volgende provincies: Groningen, Friesland, Flevoland en Noord-Holland.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van het aardappelselectie diploma
> je hebt kennis van pootaardappelen
> je kunt goed kleuren onderscheiden

Daarnaast is het van belang dat je bent woonachtig in een van de bovengenoemde regio’s en beschikt over een rijbewijs b en eigen auto. Het gaat om een tijdelijke functie voor de periode juni tot en met augustus.

Ben jij keurmeester veldkeuringen pootaardappelen? Solliciteer dan gelijk online! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via