Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Verkoper grondverzet- en landbouwmachines

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Dokkum
  • Rijbewijs BE
  • Vacaturenummer 103242

Over de functie

Vind jij het leuk om te verkopen en ben je representatief? Heb je interesse in techniek en machines? Dan is de vacature ‘verkoper grondverzet- en landbouwmachines’ echt iets voor jou!
Voor een jong mechanisatiebedrijf in Dokkum met een gemoedelijke werksfeer zoeken wij een verkoper van grondverzetmachines, veegmachines en akkerbouw- en weidebouwmachines.
In deze functie onderhoud je in de buitendienst de contacten met bestaande relaties en bouw je nieuwe relaties op met eindgebruikers zoals agrarische bedrijven, bestratingsbedrijven en gww-bedrijven.

Naast deze commerciële werkzaamheden ga je in de binnendienst afspraken plannen, offertes uitwerken en commercieel opvolgen. Het gaat dus om een zelfstandige buitendienstfunctie waarbij je klanten op een enthousiaste wijze aan je weet te binden. Binnen dit bedrijf is er sprake van een grote onderlinge betrokkenheid.

Wij bieden je een prima pakket arbeidsvoorwaarden bij een jong bedrijf met een gemoedelijke werksfeer en een grote onderlinge betrokkenheid.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende fulltime functie:
- ben je representatief
- heb je technische interesse en kennis
- beschik je over commerciële vaardigheden
- heb je soortgelijke werkervaring
- ben je in het bezit van rijbewijs BE

Ben jij de verkoper grondverzet- en landbouwmachines die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via