Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Calculator / werkvoorbereider / projectleider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102983

Over de functie

Ben jij toe aan de volgens stap in jouw carrière? Omschrijven de eigenschappen proactief, accuraat en betrouwbaar jou als persoon? Wij zoeken voor een opdrachtgever in de omgeving van Scheemda een calculator/werkvoorbereider/projectleider.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij een bouwbedrijf dat zich bezig houdt met verbouw, nieuwbouw, onderhoud, schade- en renovatieprojecten. Het bedrijf is voor het grootste deel actief in de drie Noordelijke provincies.

Wat ga je doen?
Als calculator/werkvoorbereider/projectleider heb je een zeer veelzijdige functie. Zo ben je verantwoordelijk voor het calculeren en voorbereiden van verschillende projecten. Daarnaast fungeer je ook als projectleider voor verschillende lang- en kortdurende projecten.
Door jouw leidinggevende capaciteiten weet deze projecten in goede banen te leiden. Daarnaast ben je helder en sterk in de communicatie en sociaal vaardig. Dit heb je nodig om het contact zowel extern (met klanten) als intern (met collega’s) soepel te laten verlopen. Verder is het voor deze functie van belang dat je zowel zelfstandig als binnen een team goed kunt functioneren.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde hbo opleiding richting Bouwkunde
> je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring
> je hebt ervaring met ERP-systemen (ervaring met Alert en Autocad is een pre)
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat

Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn, waarbij de mogelijkheid tot een vast dienstverband op termijn aanwezig is.

Ben jij de calculator/werkvoorbereider/projectleider voor deze functie? Solliciteer dan gelijk online! Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of bel naar 050 206 00 92.

Deel deze pagina via