Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Schoonmaakmedewerker

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103310

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie als schoonmaker in en rondom de stad Groningen?

Schoonmaken? Dat doe jij in een handomdraai. Jij weet wat er voor nodig is om kantoorruimtes en bedrijfspanden weer te laten schitteren! En daarom is deze (bij)baan als schoonmaker jou op het lijf geschreven.

Wanneer je begint, wordt je eerst ingewerkt door een van je nieuwe collega’s. Daarna kun je zelfstandig aan de slag. Je maakt verschillende kantoorpanden schoon in de stad Groningen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:
> stofzuigen
> bureaus schoonmaken
> sanitair reinigen

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een rijbewijs B, zodat je makkelijk naar verschillende locaties kunt om schoon te maken. Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag tussen 16.30 en 20.00. Verder woon je in de omgeving van Groningen. Ervaring als schoonmaker is fijn, maar het is geen harde eis!

Het gaat om werk voor onbepaalde tijd, dus wanneer je goed presteert kun je ook voor de langere tijd blijven!

Past deze (bij)baan perfect bij jou? Reageer dan vandaag nog! Je kan ook contact opnemen met Abiant Bedum via vacature@abiant.nl of op het telefoon en neem contact op met de Abiant Bedum op 050 206 00 92 of solliciteer via infobedum@abiant.nl of op onze website.

Deel deze pagina via