Vacature: Campermonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103288

Over de functie

Ben jij technisch en op zoek naar een functie waarbij het werk zeer veelzijdig en geen dag hetzelfde is? Dan ben je als campermonteur bij onze opdrachtgever aan het juiste adres.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren campermonteur of een technicus die opgeleid wil worden tot allround monteur in een veelzijdige en boeiende wereld van camperonderhoud. In de werkplaats voer je onderhoud en reparaties uit aan diverse soorten campers van klanten uit het hele land. Daarnaast heb je regelmatig contact met klanten over het onderhoud van hun camper.

Onze opdrachtgever is een klein familiebedrijf, maar in Nederland groot op het gebied van camperonderdelen.

Functie-eisen

Je hebt een middelbare elektrotechnische opleiding of een opleiding autotechniek (beide minimaal niveau 3 of vergelijkbaar) afgerond of gevolgd. Je bent klantvriendelijk en klantbewust, bent communicatief vaardig en bent een echte teamspeler. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B(E) en eigen vervoer.

Een eventuele opleiding tot ervaren campermonteur wordt volledig in eigen huis gegeven en is zeer praktijk gericht.

Het betreft een fulltime (38 uur) functie voor de langere duur waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de campermonteur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via