Vacature: Allround timmerman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 101441

Over de functie

Zoek je een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken? Heb je ervaring als timmerman, een flexibele instelling en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Groningen zijn wij op zoek naar allround timmermannen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit nieuwbouw, verbouw en/of onderhoud bij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Ben jij nog niet de ervaren timmerman maar wil je wel graag werken in de bouw? Dat kan! Je gaat dan aan het werk met ervaren timmermannen die jou de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Je zal beginnen met het assisteren van de timmerman, waarna je op termijn zelfstandig werkzaamheden zal gaan uitvoeren.

Wij bieden jou een salaris conform cao Bouw dat passend is bij jouw opleiding en ervaring.
Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> bij voorkeur een afgeronde mbo opleiding timmerman
> enkele jaren relevante ervaring
> in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pre) en eigen vervoer

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Bouw, telefoonnummer 050 20 60 209 of per mail bouw@abiant.nl

Deel deze pagina via