Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Medewerker akkerbouw

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Hornhuizen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103190

Over de functie

Ben jij die vaardige duizendpoot met ervaring in de akkerbouw? Dan zoeken wij jou!

Als medewerker akkerbouw verricht je de jaarlijks terugkomende werkzaamheden zoals ploegen, zaaien, poten, rooien, inschuren, selecteren en sorteren van diverse akkerbouwgewassen (onder andere pootgoed, uien, granen). Daarnaast ben je actief in alle andere voorkomende werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf.

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in het noorden van de provincie Groningen. Er wordt gewerkt met een enorme passie voor de akkerbouw.

Functie-eisen

Je beschikt over relevante werkervaring in de akkerbouw, hebt kennis van diverse akkerbouwgewassen en bent in het bezit van een geldige spuitlicentie (of bent bereid deze te halen) en heftruckcertificaat. Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Je bent flexibel inzetbaar en indien nodig ben je bereid tot overwerken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Het betreft een parttime functie van gemiddeld 30 uur per week waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben jij dé kandidaat voor deze functie, dan komen wij graag met jou in contact.

Deel deze pagina via