Vacature: Verlader

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103354

Over de functie

Heb jij ervaring als verlader en/of operator en ben je in het bezit van VAPRO A? Ben jij daarnaast een ware teamspeler? Dan past deze vacature als verlader wellicht perfect bij jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Spijk zijn wij op zoek naar een verlader. Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn, waarbij je dagdiensten draait.

Wat ga je doen?
Je helpt met het verladen van producten in vrachtwagens, bulk en box containers. Je vult drums en IBC af. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het aanmaken van productmixen. Het bemonsteren van geladen en opgeslagen producten behoort ook tot een van de taken. Verder ben je in staat om waar nodig technische reparaties uit te voeren. Je biedt ondersteuning aan de afdeling tijdens het uitvoeren van projecten en houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. In een elektronisch wachtverslag leg je vervolgens deze activiteiten vast. En dit alles weet jij in goede banen te leiden, mede door de kennis die je hebt van VAPRO A.

Functie-eisen

Voor deze functie is het van belang dat je oog hebt voor kwaliteit en accuraat werkt. Gezien je met collega’s samenwerkt, is het ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent.

Daarnaast:
> ben je in het bezit van een VCA-certificaat en een heftruckcertificaat
> ben je in het bezit van VAPRO A, bij voorkeur richting chemie
> heb je ervaring als operator of verlader, het liefst binnen de chemiesector

Wil jij als verlader aan de slag? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen, neem contact op met Abiant Spijk op het telefoonnummer 0596 592 222 of via infospijk@abiant.nl

Deel deze pagina via