Vacature: Calculator / werkvoorbereider bij Euro Funderingen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenwouden
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103314

Over de functie

Heb jij een achtergrond in de GWW of in de bouw en heb je interesse in grondmechanica? Dan biedt Euro Funderingen jou de kans om opgeleid te worden tot vakkundig calculator/werkvoorbereider.

Zeg je Euro Funderingen dan zeg je dé specialist in paalsystemen voor beperkte ruimtes. Juist waar de reguliere heibedrijven oplopen tegen hun beperkingen, veroorzaakt door de grootte van hun materieel, komt Euro Funderingen in beeld. Het familiebedrijf in Faenwâlden is reeds 22 jaar werkzaam in zowel woningbouw als utiliteitsbouw en de transporten worden verzorgd door het eigen wagenpark. Naast het specialisme paalsystemen voor beperkte ruimtes, verzorgen zij uitvoering van grondonderzoek en herstel van bestaande funderingen.

Wat ga je doen?
> het maken van kostencalculaties van stalen buispalen en schroefinjectiepalen
> het opstellen en opvolgen van offertes
> het maken van AutoCAD tekeningen (2D)
> het aanvragen van vergunningen
> het opstellen en bewaken van werk- en uitvoeringsplannen
> signaleren van meer- en minderwerk
> onderhouden van contacten met opdrachtgevers en onderaannemers

Functie-eisen

Geen ervaring op het gebied van funderingen? Dat vinden wij niet direct een probleem. Wat wij belangrijk vinden is dat je minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding hebt richting GWW of Bouwkunde, aangevuld met een flinke dosis ambitie om het vak te leren. Vanzelfsprekend heb je grote interesse in grondmechanica en daarnaast ben je initiatiefrijk, flexibel en gedreven om als team successen te behalen.

Stap je binnen bij Euro Funderingen dan word je verwelkomd door een hecht en toegewijd team van vakspecialisten met hart voor de zaak. Je krijgt volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Abiant verzorgt voor Euro Funderingen de werving en selectie voor deze vacature. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij benieuwd naar je cv en vooral naar je motivatie. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Annet Fruitema (Adviseur Werving en selectie). Annet is te bereiken op het telefoonnummer 050 – 206 00 91.

Deel deze pagina via