Vacature: Technisch inkoper

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103381

Over de functie

Heb jij ervaring als inkoper en heb je daarnaast een gevoel voor techniek? Dan past deze functie als technisch inkoper in Emmen wellicht perfect bij jou!

Je houdt je hoofdzakelijk bezig met het inkopen van technische onderdelen ten behoeve van de productie en assemblage van diverse machines. Je brengt de inkoopbehoefte in kaart op systematische wijze. Hierbij draag je zorg voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en bewaak je nauwkeurig de leveringen en voorraden. Je bent kostenbewust en kan met jou commerciële inslag de inkoopkosten beheersen en indien mogelijk reduceren. Verder stel je inkoopaanvragen op en beheer je de administratie. Door de overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden die jij bezit onderhoud je gemakkelijk contact met bestaande en nieuwe leveranciers in zowel het binnen- als buitenland.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je hebt relevante werkervaring als inkoper
> je bent in het bezit van NEVI 1
> je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
> je bent bekend met werken met ERP systemen

Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd. Je gaat werken binnen een internationale organisatie van ongeveer 100 mensen met een aangename collegiale werksfeer en informele omgang.

Zie jij deze functie als technisch inkoper als een uitdagende volgende stap? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of via wervingenselectie@abiant.nl

Deel deze pagina via