Vacature: (Leerling) dakdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Grijpskerk
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102700

Over de functie

Iedereen heeft graag een dak boven zijn hoofd. Onze opdrachtgever bedekt bestaande of nieuwe daken met allerlei soorten pannen om te zorgen dat het dak ook waterdicht is. Bij onze opdrachtgever zijn diverse projecten van start gegaan en heeft daarom ruimte voor een (leerling) dakdekker.

In de functie van dakdekker zul je zowel zelfstandig als samen met collega’s op verschillende projecten in Noord-Nederland aan het werk gaan. Alle voorkomende werkzaamheden, zoals opperen, panlatten plaatsen en dakpannen leggen, komen hierbij aan de orde.

Heb je nog geen ervaring als dakdekker, maar wil je wel graag het dak op? Dan is er bij onze opdrachtgever ook de mogelijkheid om de functie van dakdekker onder de knie te krijgen.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als dakdekker, bent in staat om fysiek zwaar werk te kunnen verrichten en je hebt geen last van hoogtevrees. Je bent daarbij in het bezit van een geldig VCA-certificaat, rijbewijs B(E) en eigen vervoer.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben jij geïnteresseerd en voldoe je aan het gestelde profiel, dan zien we jouw gegevens graag tegemoet.

Deel deze pagina via