Vacature: Groenvoorziener

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 103134

Over de functie

Voor hoveniersbedrijven staat een nieuw seizoen weer voor de deur. Daarbij zijn ze weer de hulp van groenvoorzieners nodig.

Als groenvoorziener assisteer je veelal een vakbewaam hovenier of ga je in bepaalde gevallen zelfstandig op pad. De werkzaamheden bestaan onder andere uit schoffelen, snoeien, onkruidbestrijding, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig groenonderhoud. De werkzaamheden zijn veelal bij particulieren en bedrijven, maar kunnen ook bij gemeenten en instellingen plaatsvinden.

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd en actief in het Westerkwartier, de Marne (beide provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe).

Functie-eisen

Je hebt ervaring met bovengenoemde werkzaamheden en bent daarbij in het bezit van een geldig VCA-certificaat, rijbewijs B(E) en eigen vervoer. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en hebt eigen inzicht waardoor je ook eigen ideeën durft aan te dragen. Je beschikt daarnaast over een flexibele instelling.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de groenvoorziener die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via