Vacature: Machinist mobiele kraan

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 103078

Over de functie

Ben jij als machinist mobiele kraan op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als mobiele kraanmachinist bestaan de werkzaamheden onder andere uit het graven van sleuven ten behoeve van grondwerkzaamheden (o.a. rioleringen, gas- en olieleidingen) en voorbereidende werkzaamheden voor de straatmakers. Je werkt hierbij nauw samen met een grondwerker. Tevens kan het voorkomen dat je andere werkzaamheden verricht zoals grondwerk.

Voor diverse opdrachtgevers in het Westerkwartier, Marne-gebied (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld zoeken wij doorlopend ervaren kraanmachinisten op zowel mini-, midi-, mobiele en rupskraan. Onze opdrachtgevers zijn zowel actief in de grond-, weg en waterbouw als in het loonwerk.

Functie-eisen

Je beschikt over aantoonbare werkervaring als machinist mobiele kraan. Je beschikt daarbij over voortschrijdend inzicht, werkt nauwkeurig, bent communicatief vaardig en beschikt tevens over een flexibele instelling. Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat en rijbewijs B(E). Uiteraard ben je bereid om ook andere (bijbehorende) werkzaamheden uit te voeren.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de machinist mobiele kraan die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.