Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

(Aankomend) werkvoorbereider / calculator

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Burgum
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103384

Over de functie

Ben jij in staat om werkzaamheden op een accurate wijze voor te bereiden? Kun je daarbij terugvallen op je ervaring en vakkennis? Ben je een teamspeler en heb je plezier in je werk? Dan is deze baan echt iets voor jou.

Tuinadviesbureau & Hoveniersbedrijf Michel van Kammen in Burgum werkt met een team van zeven enthousiaste en betrokken vakmensen en is ter uitbreiding opzoek naar een werkvoorbereider. Dagelijks zetten zij hun ruime kennis en ervaring in om de tuin van de klant tot de mooiste in de buurt te maken. Regelmatig spijkeren ze hun vakkennis bij en ook ontwikkelingen en trends volgen ze op de voet.Voor dit team ga jij je werkzaamheden als werkvoorbereider / calculator uitvoeren. Jij zorgt voor de juiste voorbereiding van de uit te voeren projecten.
Je maakt calculaties en planningen en zorgt ervoor dat de projecten efficiënt verlopen.De projecten waarvoor je de calculaties uitvoert en de voorbereidingen treft worden uitgevoerd in zowel Friesland, Groningen als Drenthe. Bij voorkeur heb je ervaring met het CAD-programma Vectorworks. Maar, dit is geen vereiste.

Het betreft een functie voor 3 dagen in de week met de mogelijkheid om de andere 2 dagen aan de slag te gaan als hovenier.
Salaris conform cao Hoveniersbedrijf en op basis van kennis en ervaring. Bij goed bevallen behoort een aanstelling rechtstreeks bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je hebt een diploma op minimaal mbo niveau 4 en mbo + / hbo werk- en denkniveau
> je hebt goede kennis van Excel
> je hebt ervaring in de aanleg van tuinen

Pas jij in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via de website of neem telefonisch contact op met Abiant Surhuisterveen, telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze pagina via