Vacature: Werkvoorbereider / calculator tuinbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Burgum
  • Vacaturenummer 103384

Over de functie

Ben jij in staat om werkzaamheden op een accurate wijze voor te bereiden? Kun je daarbij terugvallen op je ervaring en vakkennis? Ben je een teamspeler en heb je plezier in je werk? Dan is deze baan als ‘werkvoorbereider tuinbouw’ echt iets voor jou.

Tuinadviesbureau & Hoveniersbedrijf Michel van Kammen in Burgum werkt met een team van zeven enthousiaste en betrokken vakmensen en is ter uitbreiding opzoek naar een werkvoorbereider. Dagelijks zetten zij hun ruime kennis en ervaring in om de tuin van de klant tot de mooiste in de buurt te maken. Ze blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends en houden zo hun kennisniveau op peil. Voor dit team ga jij je werkzaamheden als werkvoorbereider / calculator uitvoeren. Jij zorgt voor de juiste voorbereiding van de uit te voeren projecten.
Je maakt calculaties en planningen en zorgt ervoor dat de projecten efficiënt verlopen. De projecten waarvoor je de calculaties uitvoert en de voorbereidingen treft worden uitgevoerd in zowel Friesland, Groningen als Drenthe.

Het betreft een functie voor 3 dagen in de week met de mogelijkheid om de andere 2 dagen aan de slag te gaan als hovenier.
Salaris conform cao Hoveniersbedrijf en op basis van kennis en ervaring. Bij goed bevallen behoort een aanstelling rechtstreeks bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je hebt een diploma op minimaal mbo niveau 4 en mbo + / hbo werk- en denkniveau
> je hebt goede kennis van Excel
> je hebt ervaring in de aanleg van tuinen
> je hebt bij voorkeur ervaring met het CAD-programma Vectorworks, maar dit is geen vereiste.

Ben jij de werkvoorbereider tuinbouw die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via