Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Werkvoorbereider/Tekenaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103408

Over de functie

Wij zijn voor onze opdrachtgever in Middelstum op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar per medio mei 2018.

In de functie van werkvoorbereider/tekenaar ga je je bezig houden met het uittekenen van houtskeletbouwprojecten. De projecten bestaan met name uit complete woningen maar ook uit onderdelen hiervan zoals matrix kozijnen of complete gevelelementen. Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers, architecten en constructeurs. De wensen van de klant vertaal jij in werktekeningen, details, materiaal- en zaagbestanden.

Functie-eisen

> relevante werkervaring
> een afgeronde MBO/HBO-opleiding Bouwkunde
> ervaring met het tekenprogramma Autocad en/of Tekla, opleiding hiervoor behoort tot de mogelijkheden
> fulltime beschikbaar
> een flexibele, praktische, proactieve, creatieve en collegiale instelling
> jaarcontract met uitzicht op vast en rechtstreeks indiensttreding

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan komen wij graag met jou in contact.Wij ontvangen graag jouw sollicitatie op infobedum@abiant.nl of via onze website www.abiant.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met de Abiant-vestiging in Bedum op 050 319 96 30 .

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sinds 1994 gevestigd in Middelstum en één van de grootste werkgevers in het dorp. Het bedrijf is in 1967 begonnen in Toornwerd door de vader van de huidige eigenaar. Al geruime tijd wordt er gewerkt aan het moderniseren van het productieproces van traditioneel maakwerk naar computergestuurd. Als resultaat kan het bedrijf als enige in Noord-Nederland complete gevelelementen leveren, inclusief afgelakte en van beglazing voorziene kozijnen. Je maakt deel uit van een team van ongeveer 30 collega's in diverse functies.

Deel deze pagina via