Vacature: Oppervlakte planner

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103158

Over de functie

Spreekt jou de termen plannen, verantwoordelijkheidsgevoel, logistieke processen en productie aan? Bestaat jouw DNA uit op tijd , snel en de beste kwaliteit willen leveren? Dan nodigen we jou uit deze vacature te lezen.

Voor een Noors bedrijf gevestigd in Hoogezand zijn wij op zoek naar een planner. Het is een internationaal bedrijf en is actief in 40 landen en richt zich vooral op het produceren, verkopen, recyclen, exporteren van energie en bauxiet- en aluminiumproducten.

Binnen het team zorg jij ervoor dat de informatie omtrent orders met een interne oppervlaktebehandeling up-to-date is. Je bent in staat om samen met de afdeling productie de planning op de juiste wijze tot een succes te brengen. Je hebt een belangrijke taak als het gaat om de communicatie tussen de klant en de productie als het gaat om de aansturing van de te lakken en te anodiseren orders.

De opdrachtgever is op zoek naar iemand die beschikt over goede sociale vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Naar iemand die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en een echte teamplayer is.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je beheerst de software pakketten Excel, Word en Outlook
> goede mondelinge beheersing van de Engelse en Duitse taal
> je hebt een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd

Bij jij die proactieve, sociale planner die wij zoeken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Scheemda. Het telefoonnummer is 0597 59 11 15. Uiteraard mag je ook direct online solliciteren.

Deel deze pagina via