Vacature: Servicemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Heerenveen
  • Vacaturenummer 103398

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur. Als servicemonteur ben je werkzaam in het servicemontageteam dat vooral werkzaam is in de regio Heerenveen, Utrecht en Eindhoven. Het betreft een verantwoordelijke, avontuurlijke en uitdagende functie waarbij eigen inzicht, creativiteit en geen 9 tot 5-mentaliteit worden verwacht.

Onze opdrachtgever is een service- en onderhoudsorganisatie die 24/7 tot de beschikking staat voor haar opdrachtgevers zodat ze optimaal gevelbeheer kunnen leveren.
De opdrachtgever heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een ervaren en toonaangevende speler met specialistische diensten op het gebied van gevels en kozijnen. Naast absolute deskundigheid in alle soorten en type materialen hebben ze ook adequate en grondige oplossingen voor het onderhoud en behoud van gevels.

Abiant biedt jou een salaris conform cao. Het betreft een functie voor de langere tijd, waarbij, bij goed bevallen, een contract bij de opdrachtgever tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je beschikt over montage-ervaring bij voorkeur in de gevelbranche
> je hebt geen hoogtevrees
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid deze te halen
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via