Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Tekenaar installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Sneek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103275

Over de functie

Word jij blij van het maken van installatietekeningen? Heb jij ervaring met AutoCAD en/of StabiCAD? Dan is de vacature tekenaar installatietechniek wat voor jou!

Als tekenaar houd je je bezig met het zelfstandig tekenen en ontwerpen van technische installaties voor nieuwbouw woningen. Je werkt de materiaal-specificaties uit en maakt installatie berekeningen. Daarnaast behoort het contact onderhouden met opdrachtgevers, aannemers, architecten en adviseurs tot jouw takenpakket. Het volgen van functiegerichte opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Onze opdrachtgever uit Friesland is een gerenommeerd familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de installatietechniek. Een gemotiveerd team van 45 medewerkers is dagelijks actief met het ontwerpen, bouwen en installeren van E en W installaties en badkamers. Binnen de organisatie hangt een informele sfeer, waar korte lijntjes en heldere communicatie erg belangrijk zijn.

Abiant biedt jou een salaris conform cao. Het betreft een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding richting installatietechniek/werktuigbouwkunde
> je hebt ervaring met AutoCad/Stabicad/BIM
> je bent flexibel ingesteld, collegiaal en klantgericht
> je hebt ambitie om jezelf verder te ontwikkelen

Ben jij de tekenaar installatietechniek die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via