Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Dierverzorger varkens

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103442

Over de functie

Ben jij fulltime beschikbaar en op zoek naar een baan als dierverzorger voor varkens?

Voor een moderne varkenshouderij in de regio Oldambt zoeken wij een dierverzorger. Werkzaamheden die je gaat verrichten zijn de verzorging van de vleesvarkens, maar ook houd je je bezig met technische onderhoudswerkzaamheden. Belangrijk is daarom dat je naast een passie voor varkens ook affiniteit hebt met techniek. Verder vind je orde, netheid, veiligheid en het leveren van kwaliteit vanzelfsprekend.

Functie-eisen

Het is mooi meegenomen wanneer je een opleiding hebt afgerond richting dier- en veehouderij. Of wanneer je ervaring hebt met het werken op een varkenshouderij. Ook wanneer je dit niet hebt, maar graag aan de slag wilt gaan in een varkenshouderij zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Wat verder belangrijk is, is dat je in staat bent om fysiek zwaar werk te verrichten. En dat je zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt functioneren.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Het salaris is marktconform en wordt vastgesteld aan de hand van opleiding en ervaring.

Wil jij aan het werk als dierverzorger varkens? Solliciteer dan online. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via